Sårnätverksträff 27/10

27 oktober 2022

Nu är det äntligen dags för terminens sårnätverksträff!

Här träffas vi som arbetar med och har intresse för sårbehandling. Välkommen in i gemenskapen. Sammanställningen av era tidigare utvärderingar har visat att många av er tycker att produkt presentationerna haft för lite tid i programmet. Vi har lyssnat till era önskemål!

Temat för kvällen denna gång är: Hur använder jag olika sårbehandlingsprodukter på ett rätt och kostnadseffektivt sätt. Vi visar patientfall, upphandlade sårbehandlings-produkter, smarta lösningar och kompression.

17.30 – 17.40 Välkommen
17.40 – 18.20 Vi visar upphandlat sårsortimentet och patientfall
18.20 – 19.00 Mat, dryck och nätverkande
19.20 – 20.00 Kompression, tips och trix för att underlätta för patienten

Vi bjuder på mat och dryck. Uppge namn, arbetsplats med fullständig adress samt eventuella matallergier i Meddelande-fältet.

Kom och få råd, tips och nätverka med kollegor! Vi ser fram emot en givande kväll. Mötet är kostnadsfritt med begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Anmälan är bindande.

Registrera dig

Anmälan

Anmälan är stängd.

Information

  • Plats: City Life Konferens och möten, Sveavägen 63, plan 1, Lokal Fleming. (Använd porttelefonen, välj City Life i rullistan och tryck ring. Närmaste T-bana är Rådmansgatan.)
  • Arrangör: Essity
  • Dag: 27 oktober 2022
  • Tid: 17:30 - 20:00

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristina Wetterdal, 072-516 71 47.

Anmälan

Anmälan är stängd.

Fler evenemang

Visa alla evenemang

Unsupported browser

This site probably won't work great in Internet Explorer. We generally only support the recent versions of major browsers like Chrome, Firefox, Safari and Edge.